Graszoden kopen

Op deze pagina zullen wij enkele tips geven voor het kopen van graszoden. Een fraai gazon begint namelijk met het kiezen van de juiste kwaliteit graszoden.

1. Kies uw favoriete grassoort

Ten eerste is het zeer belangrijk dat u een keuze maakt voor een grassoort. Deze keuze is afhankelijk van het gebruik van het gras en de plek waar het gazon wordt gelegd. Vragen die u kunt stellen zijn:

- Heb ik huisdieren die het gras bestreden?
- Zullen mijn kinderen op het gras gaan spelen?
- Ligt het gazon in de schaduw of op een zonnige plek?

Kies voor een schaduwrijke plek de schaduwgazon graszoden. Wordt er veel gelopen of gespeeld op het gras kies dan voor een speelgazon.

2. Kies het aantal m2 gras

Bij het plaatsen van een bestelling is het belangrijk om de juiste m2 aan gras te bestellen. Voordat u het bestelproces ingaat, is het belangrijk om deze gegevens paraat te hebben. In de meeste gevallen kunt u gras bestellen vanaf een minimaal aantal m2 graszoden.

3. Plaats de bestelling

Op het moment dat u alle gegevens hebt ingevuld, kunt u een bestelling plaatsen. Vaak kunt u direct een afleverdatum voor de graszoden invullen. Vele webshops beschikken over een veilige betaalomgeving waar direct afgerekend kan worden.

Controleer altijd goed of u een bevestigingsmail hebt ontvangen van de bestelling. Heeft u die niet? Neem dan altijd even contact op met de leverancier van de graszoden.